Kategória: ŠportČíslo: 09/2013

Pre každého niečo v Retro Sport & Wellness

Športové centrum RETRO Sport & Wellness v Ružinove ako jedno z najlepších športovísk v Bratislave dnes predstavuje jedinečný komplex, ktorý dokonale pokryje voľnonočasové aktivity pre celú rodinu!

Širokú ponuku služieb zahŕňajúcu fitnes, wellness, tenis, squash, bedminton či masáže s nadchádzajúcou sezónou dopĺňajú novinky podobe svetových trendov v oblasti skupinových cvičení: Body Pump FX, Jumping, Bosu, Box, K1, Dance, Indoor cycling, ale aj zdravotné cvičenia zamerané na zdravý chrbát, 2 druhy Pilatesu, cvičenie pre tehotné mamičky, Body Art, 3 druhy jogy vrátane indickej pod vedením indickej lektorky Shawety, ako aj Flyfit – joga v plachtách.

Všetky tieto cvičenia si môžete vychutnať aj vďaka NOVEJ, v poradí už 3 sále na aeróbne cvičenia, ktorá posúva RETRO Sport & Wellness na jednu z najvyšších priečok na trhu v poskytovaní športových služieb na Slovensku.
V novom školskom roku ponuku štandardne dopĺňa  Smiem prosiť? – Tanečná škola Mirky Kosorínovej s novými zápismi do Kurzov a Krúžkov pre deti (už od 1 roka), mládež aj dospelých!
Kurzy spoločenských tancov, tanečná príprava pre deti, klasický tanec (balet), ľudové tance, hip hop, fleshdance, salsa, džezgymnastika, individuálne lekcie, ale i baby dance či dramatický krúžok pre deti... To všetko na vás čaká už od
2. Septembra!

Ak nemáte tanečného partnera, nič to, bude sa vám venovať Mirka Kosorínová a jej tím trénerov osobne.
Od 1. októbra sa však aktivity RETRO Sport & Wellness v oblasti športu spájajú s uznávanou Agentúrou Be Cool – Organizátorom najvýznamnejších bežeckých podujatí na Slovensku – v rámci jedinečného projektu Be Cool Sport Kids Academy, ktorá našla svoje pôsobisko práve V RETRE v Ružinove!

Detská akadémia športu otvára svoje brány už túto Jeseň so zameraním na športovú prípravu detí a taktiež s cieľom upevniť vzťah rodičov a detí prostredníctvom spoločných aktivít.
Jej hlavným cieľom je však podporovať deti v ich športových začiatkoch, dať im správne návyky a základy. Pravidelné 10-týždňové kurzy pre deti vo veku od 4 do 12 rokov, vždy s mierne modifikovaným zameraním vyvrcholia spoločným pretekom detí a rodičov.

Okrem všeobecnej pohybovej prípravy si deti vytvoria vzťah aj k iným základným športom,  ako je beh, plávanie, tenis, korčuľovanie, bicyklovanie či lyžovanie.
V neposlednom rade však pod taktovkou odborníkov deti získajú možnosť vyprofilovať sa aj v individuálnych alebo kolektívnych športoch a na profesionálnej úrovni. Súčasťou programu sú aj individuálne tréningy ako doplnok pre iné športové odvetvia.

Nezabudli sme však ani na našich najmenších. Rozšírenú ponuku služieb významne dopĺňa Detský Kútik RETRO Kids, v ktorom sa nielen počas cvičenia skúsené opatrovateľky postarajú o vaše deti.
Opatrovanie detí, detské oslavy v Párty zóne, jazykové kurzy, tvorivé krúžky, ale i psychofyzická príprava či brušné tance pre tehotné mamičky, tematické semináre a školenia nielen pre nadchádzajúcich rodičov. S nami vás to bude baviť...
 

Retronoviny - dobré noviny pre dobrých ľudí z Ružinova
Evid. č.: EV 4454/11 - ISSN 1338-5739
Vydáva WEON group, a.s.

Design & programming by MK Advertising