Kategória: ŠportČíslo: 01/2023

Najmenší sa vybláznili na Štrkovci

Veľkonočné športovanie pripravil ešte pred prázdninami Ružinovský športový klub (RŠK). A konštatujeme, že tematické športové podujatie v Areáli hier Radosť Štrkovec sa vydarilo.
 
Pre najmenšie Ružinovčanky a najmenších Ružinovčanov boli k dispozícii rôzne aktivity: športové disciplíny, tvorivé dielničky s veľkonočnou tematikou, maľovanie na tváre alebo skákací hrad. 
 
„Aj napriek chladnému počasiu nás veľmi teší, že si cestu do areálu našlo veľké množstvo rodín s deťmi rôzneho veku. Samozrejme, prevládali tí najmenší, ktorým pri športovaní alebo vyrábaní krásnych veľkonočných vajíčok nebránil ani chladný vzduch,“ radovali sa predstavitelia RŠK. 
 
Všetko malo svoju postupnosť
Najskôr si deti prešli rôznymi športovými disciplínami. Zahádzali si na kôš, behali vo vreci, hádzali krúžky, strieľali na bránku, absolvovali prekážkovú dráhu. Vzhľadom na veľkonočné obdobie nemohla chýbať špecifická slalomová dráha, ktorú deťúrence museli absolvovať s vajíčkom na lyžičke.
 
Následne boli pripravené tvorivé dielne. Podľa organizátorov bol najväčší záujem o skákací hrad či maľovanie na tvár.Je chvályhodné, že Ružinovský športový klub zorganizoval podujatie na čerstvom vzduchu, ktoré zabavilo rodiny s deťmi. Dôkaz, že naše deti v súčasnosti dokážeme zaujať aj mimo obrazoviek počítačov či smartfónov.
 
Autor: Redakcia
Foto: rskruzinov.sk 

 

Retronoviny - dobré noviny pre dobrých ľudí z Ružinova
Evid. č.: EV 4454/11 - ISSN 1338-5739
Vydáva WEON group, a.s.

Design & programming by MK Advertising